Kontakt oss

For en hyggelig prat og et uforpliktende tilbud. Blar du deg enda lenger ned kan du lese våre ofte stilte spørsmål

Send oss en melding

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Navn

Ofte stilte spørsmål

Her svarer vi på de vanligste spørsmålene vi får. Finner du ikke svar på det du lurer på, kan du ta kontakt med oss via kontaktskjemaet.

Hvor lang tid fotograferingen tar avhenger av størrelsen på boligen din, og om den er klargjort i forkant. En normal fotografering tar mellom 1-2 timer, men vi anbefaler at du regner god tid.

V leverer bildene innen 48 timer (2 virkedager). Virtuell visning og digital møblering leveres senest etter 5 virkedager. Ta kontakt med oss om du trenger bildene raskere.

Ja, både ved flere oppdrag og ved kjøp av flere tjenester. Ta kontakt med oss så sender vi deg et tilbud.

Det velger du helt selv. Ønsker du ikke å være hjemme eller ikke har anledning avtaler vi hvor nøkler skal hentes og leveres.

Nei, det spiller ingen rolle om det er sol, regn, vind eller snø. Bildene dine blir seende like flotte ut uansett. Dronefoto kan dessverre ikke gjennomføres ved nedbør eller sterk vind.

Du kan enkelt betale med faktura eller bankkort

Du kan lese hva du bør gjøre for å klargjøre boligen din HER.

Bildene dine leveres digitalt slik at du raskest mulig får tilgang til bildene dine.

Vi vet at du har hatt mange gode stunder i boligen din, og dermed mange gode minner. Ta kontakt med oss om du ønsker å kjøpe bildene til privat bruk.

Vi ønsker å vise at vi er gode nok for deg. Vi har derfor et eget tilbud for alle nye eiendomsmeglere. Les mer på siden vår for eiendomsmeglere.

Les mer om dette på bedriftssiden vår HER.

Her finner du oss

Telefon

+47 99 26 25 27

Adresse

Siljan, telemark

Ta det viktigste steget mot boligsalg

Kontakt oss i dag

Logg inn

Registrer

Tilbakestill passord

Vennligst skriv inn ditt brukernavn eller e-postadresse og du vil, via e-post, motta en lenke til å lage et nytt passord.