Ditt personvern

Denne personvernerklæringen forklarer hvordan vi i Telemark Boligfoto behandler dine personopplysninger

Behandlingsgrunnlag
Vi behandler personopplysningene dine på grunnlag av ditt samtykke. Du må gi ditt samtykke for å opprette en konto på nettstedet. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke til behandling og deling av personopplysningene dine ved å kontakte oss.

Lagringstid og lagringsplassering
Vi lagrer personopplysningene dine så lenge du har et kundeforhold hos oss. Du kan når som helst avslutte kundeforholdet ditt og da sletter vi alle opplysninger vi har om deg.

Innsamlingsmetoder
Vi samler inn personopplysningene dine gjennom skjemaer på nettstedet og vi benytter informasjonskapsler. I Noen tilfeller må du gi aktivt samtykke i nettleseren din for å bruke funksjoner som stedsposisjon. Dette er en funksjon som gjør det raskere for deg å fylle ut adressen din i kontaktskjemaet vårt.

Innsamling av personopplysninger
Vi samler ikke inn flere opplysninger enn det som er nødvendig for å oppfylle formålet med nettsiden. Vi samler inn følgende personopplysninger fra deg:

  • Navn
  • E-postadresse
  • Telefonnummer
  • Adresse

Bruk av personopplysninger
Vi bruker personopplysningene dine til følgende formål:

  • Behandle bestillinger og levere tjenester du har bedt om
  • Kommunisere med deg angående bestillinger
  • Personlig tilpasse tjenestene vi tilbyr deg
  • Forbedre brukeropplevelsen på nettstedet
  • Administrere og opprettholde sikkerheten på nettstedet

Deling av personopplysninger
Vi deler eller selger ikke personopplysningene dine med tredjeparter med mindre det er nødvendig for å oppfylle en bestilling eller etterkomme en rettslig forpliktelse. Det er likevel noen unntak der vi deler noen opplysninger:

Google: Vi bruker GA4 for å analysere brukeradferden på nettsiden vår.
Microsoft: Vi bruker Clarity for å analysere brukeradferden på nettsiden vår.

Dine rettigheter
Du har rett til innsyn, retting og sletting av alle dine personopplysninger. Du kan gjøre dette ved å logge inn på kontoen din og bruke de tilgjengelige alternativene for retting og sletting. Du kan også kontakte oss direkte for å be om hjelp.

Informasjonskapsler
Vi bruker informasjonskapsler på nettstedet for å forbedre brukeropplevelsen og tilby tilpasset innhold. Ved å bruke nettstedet samtykker du til bruken av informasjonskapsler. Du kan administrere eller deaktivere informasjonskapsler med verktøyet for informasjonskapsler du finner nederst til høyre på alle sider.

Kommunikasjon gjennom e-post
Som bruker vil du kunne motta e-post rundt ditt kundeforhold. F.eks vil vi sende deg e-post relatert til ordrer du har lagt inn, e-post med sporingsnummer, glemt passord, informasjon rundt din kundekonto, ol. Dette er definert som berettiget interesse og det vil ikke bes om samtykke til dette.

Vi benytter også e-post til markedsføring og kommunikasjon. Det er mulig å melde seg av nyhetsbrev ved å klikke på avmeldingslinken i e-postene eller ved å kontakte oss.

Endringer i personvernerklæringen
Vi vil kunne oppdatere personvernerklæringen fra tid til annen. Du vil alltid finne siste versjon av vår personvernerklæring på nettsiden.

Logg inn

Registrer

Tilbakestill passord

Vennligst skriv inn ditt brukernavn eller e-postadresse og du vil, via e-post, motta en lenke til å lage et nytt passord.