Virtuell visning

La dine potensielle kjøpere se boligen din gjennom en 360 graders virtuell visning

72 megapixler
HDR
Hostet på våre sider
Tilpasset PC og telefon
10 rom
QR-kode

Visning på kjøpers vilkår

Med vår 360 graders visning kan dine potensielle kjøpere se på boligen din i ro og fred fra sin egen sofa. Med virtuell visning vil du derfor nå mange flere som kanskje er usikre på, eller ikke har anledning til å møte på dine oppsatte visninger.

Med 360 graders visning fra oss får du høyoppløselige bilder på hele 72 megapixler som sikrer at din potensielle kjøper får et sylskarpt resultat uansett hvor stor skjerm visningen sees på.

Vi har tilpasset oss fremtiden og har en virtuell løsning som fungerer like godt på både telefon og PC. Du kan også legge inn tekst- og informasjonsbokser med informasjon du vil gi til alle som er på visningen.

Du får også tilsendt en egen QR-kode du kan dele i annonse, på sosiale medier eller i boligprospektet slik at man enkelt kan delta på den virtuelle visningen – når som helst, hele døgnet.

Tilpass akkurat slik du ønsker

Tilpass den virtuelle visningen akkurat slik du ønsker. Velg bakgrunnsfarge og legg til din egen logo – både på nettsiden og i selve den virtuelle visningen. Vi tilpasser også siden med den informasjonen du selv ønsker.

Legg til interessepunkter der seeren kan klikke og få mer informasjon i tekstbokser. Du kan også pubilsere den virtuelle visningen på din egen nettside med iframe. Vi sender deg koden du trenger.

Standard

Virtuell visning med opp til 10 rom
2 500 inkl. mva.

Ekstra rom

Legg til ekstra bilder eller ekstra rom
250 inkl. mva.

Tilpasset

Tilpass med egne tekster og farger
Kontakt oss for pris

Demonstrasjon

Bli med på en virtuell visning med din egne helt tilpassede side

Vil du se enda flere eksempler?

Se hele vår eiendomsportefølje

Ta det viktigste steget mot boligsalg

Kontakt oss i dag

Logg inn

Registrer

Tilbakestill passord

Vennligst skriv inn ditt brukernavn eller e-postadresse og du vil, via e-post, motta en lenke til å lage et nytt passord.